Kjøp VALVOLINE Girolje

6 Resultater

Hva er girolje og hvorfor er det viktig?

 

Du har kanskje hørt mekanikeren si at giroljen din må skiftes. Grunnen til at den må skiftes er at den som alle andre smøremidler kan bli tykk og ofte ende opp med å se ut som slam. En av varselsignalene om at oljen må skiftes er at girene begynner å henge seg fast. Noen bileiere kan dessuten oppleve tap av kraft fra girkassen. Slipende lyder og knirking ved girbytte er også indikatorer på at oljen må skiftes. Ved oljeskift er det viktig alltid å investere i kvalitetsolje slik at bilens girkasse fungerer optimalt.

 

Kjøp kun girolje fra merkeprodusenter

 

Girolje i høy kvalitet beskytter girkassen din mot omfattende slitasje. Uansett om du kjører en bil med den nyeste automatgirkassen eller en gammeldags manuell girkasse, sier det seg selv at det utgjør en stor forskjell hvis du bruker olje i god kvalitet. Kvalitetsolje gjør kjøreturen mer komfortabel, og utvider dessuten girkassens levetid. Olje i god kvalitet varer dessuten lenge, så på tross av at den er litt dyrere sparer du penger i det lange løp ettersom du ikke trenger å skifte olje like hyppig. Noen oljer kommer dessuten med en spesiell renseteknologi som fjerner rusk fra girkassen, noe som ellers kan føre til svikt.

 

Vi selger alle typer giroljer

 

Det er helt nødvendig å kjøpe girolje i høy kvalitet. Hos motoroljer.no selger vi kun giroljer fra vel ansette produsenter. Vi tilbyr alle produkter til svært konkurransedyktige priser, slik at du alltid sparer både tid og penger når du kjøper girolje fra oss.