Kjøp VALVOLINE Automatisk olje

4 Resultater

Den nye og forbedrede Valvoline Motorolje

 

All motorolje er ment å skulle minimere kontakt av typen metall mot metall som finner sted inne i alle motorer. Metall som møter metall skaper en mengde friksjon og slitasje slik at motoroljens jobb er å minimere dette så mye som mulig. God motorolje gjør en bedre jobb enn lavkvalitetsolje og forlenger dermed motorens levetid. Motorolje som Valvoline Motorolje eliminerer opp mot 85% av slitasjen, noe som er mye mer enn det noen annen tilgjengelig motorolje i dag gjør. Samtidig fortsetter nye formler å gjøre ting bedre. Likevel, tilnærmingen til hvordan slitasjen minimeres forblir tilnærmet lik. Valvoline motorolje, for eksempel, lager og vedlikeholder en smørende film langs metalldelene som reduserer kontakt og dermed friksjon. Omfattende tester har vist at Valvoline overgår alle de siste standardene satt av bilprodusentene.

 

Hvordan forbedres din motorytelse?

 

En av tingene vi alltid har blitt spurt om er om bruk av Valvoline på en gammel motor vil forbedre ytelsen. Det bør den dersom motoren er i god stand. Dersom stemplene er utslitt eller boringene er for store kan antakelig selv ikke den beste motoroljen gjøre noe med disse problemene som reduserer ytelsen. Når det er sagt, dersom du opplever dårlig ytelse på en ellers ny eller velholdt motor, bør Valvoline Motorolje kunne øke ytelsen. Valvoline er kjent for å forbedre drivstofforbruket, redusere slitasjen og øke aksellerasjonen. Mange tester har vist at når en motor smøres ved bruk av høykvalitets motorolje, er resultatet en problemfri og effektiv motor. Dette er grunnen til at den varmt anbefales.

 

Ekte motorolje på dørstokken din

 

Motoroljer.no selger og leverer ekste og merkevarebeskyttet motorolje til kunder i Storbritannia. Vi tror på å tilby en opplevelse av netthandel som er mer positiv en noen annen. Gjennom årene har vi bygget tillit og troverdighet ikke bare hos kjøperne, men også hos leverandørene. Ved å være en pålitelig partner med Valvoline Motorolje, er vi i stand til å tilby våre kjøpere fremragende priser. I tillegg selges all motorolje med garanti slik at våre kunder kan enkelt returnere varene dersom de er defekte eller ikke som lovet. Bulkkjøpere og faste kunder sparer også penger når vi kunngjør sesongrabatter eller andre tilbud.