Kjøp TOTAL QUARTZ Motorolje

4 Resultater

Hva inneholder Total QUARTZ?

Nye Total QUARTZ kommer med en helt ny teknologi kalt ART, som står for Age Resistance Technology. Det er en innovasjon som øker interaksjonen mellom oljemolekylene, noe som skaper en veldig resistent molekylstruktur. Denne strukturen bidrar til å forhindre at smøremiddelets beskyttende film revner, uansett forhold. Det beskytter dessuten mot oppbygging av slam, friksjon og ekstremt trykk. Når det er sagt kan den nye QUARTZ benyttes i alle motortyper, uansett størrelse. Uansett om du har den nyeste sedanen eller en gammel varebil, kan dermed den nye formelen gi nytt liv til motoren din.

Forlenges tiden mellom oljeskift?

Total QUARTZ har fra starten av vært en av få oljer som garantert holder det den lover til lenge etter det er tid for et nytt oljeskift. Selv om det ikke anbefales av bilprodusenter, kan lengden mellom oljeskift forlenges uten at motoren blir skadet. Den nøyaktige lengden på denne perioden varierer imidlertid av hvilket kjøretøy du har. Vi anbefaler derfor at du følger med på tiden for oljeskift, og at du ikke kjører mer enn hundre til to hundre kilometer over den anbefalte distansen.

Kjøp motoroljen du trenger i dag

Hos motoroljer.no tilbyr vi et stort utvalg av motoroljer fra velkjente produsenter som Total. Uansett om du ønsker å kjøpe nye Total QUARTZ eller andre oljer, kan du være trygg på at den er original. Du kan også være trygg på at du får konkurransedyktige priser når du handler hos motoroljer.no.