Kjøp TOTAL QUARTZ INEO Motorolje

2 Resultater

Hvorfor er Total QUARTS-INEO bedre enn andre motoroljer?

 

Total QUARTZ-INEO er del av en serie med ny formel. Den nye syntetiske oljen er tiltenkt kjøretøy av alle typer og størrelser. Det har blitt godkjent av produsenter som Volkswagen, samt Toyota og Honda. I tillegg til å tilby motorrensende teknologi, gir den også økt levetid, noe som betyr at biler kan kjøres lenger mellom hvert oljeskift. Den lave SAPS2-formelen betyr at den først og fremst passer for motorer som har et etterbehandlingssystem. Det kan benyttes i både bensin- og dieselmotorer.

 

Lengre intervall mellom oljeskift

 

En av måtene å spare penger på er å forlenge tiden mellom hvert oljeskift. I de fleste biler bør oljeskift utføres for hver 15 000 kilometer, men Total QUARTZ-INEO forlenger dette intervallet til 30 000 kilometer. Her er det altså mye penger å spare. I motsetning til andre oljer som tilbyr lengre levetid, brytes ikke materialene i oljen, dvs. tilsetningsstoffene, ned over tid. Derfor vil denne oljen fortsette å beskytte motoren din mot slitasje.

 

Alle originale Total-oljer på ett sted

 

Motoroljer.no samarbeider med flere av markedsledende produsenter. Total er et av de mest anerkjente merkene i Europa, og vi er blant få som tilbyr Total QUARTZ-INEO med garanti.