Kjøp TOTAL 10W-40 Motorolje

5 Resultater

Hvilke biler kan dra nytte av Total 10W-40?

Quartz 7000 Total 10W-40 er en 100 % syntetisk motorolje som benytter en ny og forbedret formel. Den drar nytte av forsterkede baseoljer, som sammen med noen få tilsetningsstoffer forbedrer den generelle kvaliteten. Oljen kan brukes i både bensin- og diesel-motorer, inkludert lette industrikjøretøy og personbiler. Den kan også brukes sammen med turboladere, samt i multiventilmotorer, noe som gjør det til en av de mest allsidige motoroljene som er tilgjengelig på markedet.

Egenskaper til Quartz 7000

Total 10W-40 drar nytt av avansert visokometri for å sikre minimal viskøs motstand og maksimal ytelse. Bileiere kan dessuten oppleve raskere oppstart, redusert oppbygging av slam og generelt en mer kontrollert oksidering. Oljen kan også yte under vanskelige kjøreforhold uten at den generelle motorbeskyttelsen svekkes. Siden alle oljer som selges i Norge må være kompatible med enheter for utslippskontroll, oppfyller alle oljer fra Total også dette. Bileiere kan dermed være sikre på at motoroljen gir best mulig beskyttelse for både gamle og nye motorer.

Kjøp motorolje hos oss

Motoroljer.no er et etablert navn innen bilbransjen. Vi tilbyr ikke bare komplette sett av motoroljer fra Total, men også fra andre velkjente produsenter. Alle motoroljer vi selger er 100 % originale og kommer med produsentens godkjenningsstempel. Dermed kan du være trygg på at bilen din kan dra nytte av fordelene som nevnes ovenfor. Velg blant de beste oljene og spar penger når du kjøper fra motoroljer.no.