Kjøp TOTAL 0W-30 Motorolje

3 Resultater
QUARTZ 9000 0W-30
Varenr.:OIL-2127-6565
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER

Hvorfor bør jeg kjøpe Total 0W-30?

 

Total 0W-30 er det nyeste øko-smøremiddelet, hovedsakelig for PSA-motorer. Oljen be først kalt Quartz Ineo, og er kjent for å gi 4,2 % drivstoffbesparelse samtidig som den gir motoren topp beskyttelse mot slitasje og oppbygging av sot. Sammenlignet med vanlige motoroljer, sørger den nye formelen i denne oljetypen for at bileiere sparer mye på drivstoff. I tillegg sikrer ACEA A3/B4-standarden for at bileiere kan spare inntil 1000 km per oljeskift. Hvis du regner på dette finner du ut at det er mer enn det oljen koster. Dette er dermed det største salgsargumentet.

 

Hvilke biler bør bruke en 0W-30 motorolje?

 

Det sier seg selv av 0W-30 ikke er til helårsbruk og ikke til alle motorer. Den er hovedsakelig tiltenkt for mindre, og mer økonomiske motorer. Det hele avhenger imidlertid på bilens produsent, og hva som anbefales for den. Før du kjøper Total 0W-30 eller andre 0W-30-oljer, foreslår vi at du ser i bilens brukerhåndbok for å sørge for at den er opplistet for bruk i din bil. Hvis den ikke står der, bør den ikke brukes.

 

Kjøp originale oljer

 

Motoroljer.no har i lang tid vært en forhandler av originale smøremidler. Vi vet hvor viktig det er å benytte originale smøremidler. Når du kjøper Total 0W-30 eller andre oljer fra oss kan du være trygg på at den kommer med en garanti.