Kjøp TOTAL Motorolje

28 Resultater
Classic 5W-40
Varenr.:OIL-1387-6430
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER

Et kort innblikk på Total olje

Total er et veldig populært navn verden rundt. Det er kjent for sin kvalitets motorolje og er et internasjonalt oljeselskap. Total tilbyr et bredt utvalg av oljer og smøremidler for å tilfredstille behovene til marine, bil og industrisegmenter. Total oljene som tilbys inkluderer motoroljer, giroljer, hvite oljer, bremsevæsker osv. Alle motoroljene er produsert fra denne bedriften oppfyller de internasjonale standardene. Disse oljene vil øke levetiden til motoren ved å holde den yngre. Oljene er laget gjennom den nyeste teknologien og toppnyinnovasjon av Total Research. Oljene er kjent for å gi drivstoffeffektivitet, holde motoren kald og hindre slitasje på motordeler.

Hvordan virker total motorolje?

Den viktigste funksjonen til Total motoroljen er å smøre de bevegelige delene på bilen. Om de er kontakt mellom motordelene, vil det bli overdrevet varmeproduskjon, og også slitasjen på delene er lett mulig. Ved bruk av kvalitetsmotoroljer vil slitasjen på motordelene være svært redusert. Dette vil bidra til økt levetid til motoren. Når drivstoffet blir brent i motoren, blir innskuddene opprettet i motorsylinderen. Dette kan føre til laverer kraft, økning i eksosutslipp, korrosjon og slitasje. Alt dette kan forhindres ved å bruke de rette suntetiske motoroljer. Overflaten på motoren blir oksidert og dette kan forhindres ved bruk av toppkvalitetsolje. Total oljen vil danne et beskyttende lag for å forhindre rust og korrosjon ved høye temperaturer.

Fordelene ved å bruke topp kvalitets Total motoroljer

Bil oljene spiller en viktig rolle i bilens motor for å nyte et sunnere og lengre liv. Kvalitetsoljene som brukes i bilens otor, gir den nødvendige smøringen til de bevegelige delene. Komponentene er i stand til å motstå de tøffe temperaturene og slitasje vil forlenge. De beste motoroljene sikrer at kjøretøyet går jevnt og stille. Disse oljene renser de indre delene av motoren. Alt rusk, støv og slam fjernes fra de indre delene. Derfor kommer spesielle motoroljer med tilsatte additiver til å fungere som vaskemidler på motordelene. For å kjøpe kvalitet Total olje, må du besøke den mest populære nettbutikken i Norge motoroljer.no