Kjøp TOTAL QUARTZ ENERGY 0W-30 Motorolje

1 Resultater

Total Quartz 9000 motorolje

Quartz 9000 er en syntetisk motorolje som anbefales på det sterkeste for alle dieselmotorer og varebiler. Oljen passer i alle kjøreforhold, det vi si både til bykjøring og på motorveien, men kommer virkelig til sin rett i krevende forhold. Total er et selskap som alltid har skilt seg ut takket være høy kvalitet og stor grad av innovasjon. Selskapet hevder at motoroljen Quartz 9000 forbedrer motorens ytelse på grunn av at den inkluderer ny teknologi som i stor grad gjør den bedre enn forgjengeren. Oljen fungerer også perfekt i kaldt vær, når kulden ofte kan gi problemer for enkelte kjøretøy.

Hvorfor bruke motoroljen Quartz 9000?

Eksperter anbefaler denne motoroljen til biler og varebiler som krever ekstra beskyttelse, spesielt når de kjøres i krevende forhold. Biler som går i hundrevis av kilometer per år vil i ekstra grad dra nytte av Quartz 9000 ettersom den forlenger tiden mellom hvert oljeskift. Dermed kan du kjøre bilen lenger sammenlignet med andre motoroljer. I tillegg sørger oljen for økt ytelse, økt drivstoffeffektivitet og ekstra motorbeskyttelse ved høye temperaturer. På grunn av dette har mange bilprodusenter anbefalt denne oljen til motorene sine. Total-oljer kan generelt sett benyttes både i nye og gamle motorer

Velg blant et stort utvalg av motoroljer

Vi selger kun de beste motoroljene på markedet. Total er et av oljebransjens ledende produsenter, og Quartz 9000 anbefales av det sterkeste av en rekke bilprodusenter. Vi selger kun originaloljer til sterkt rabatterte priser. Dermed sparer du penger hver gang du handler hos motoroljer.no.