Kjøp SHELL 15W-40 Motorolje

1 Resultater

Viktigheten av Shell 15W-40 motorolje

 

Shell 15W-40 er en premiumolje som tilbys av den ledende produsenten Shell. Dette er en olje som kan beskytte bilens motor fra hverdagsstress og belastning som den gjennomgår under ulike kjøreforhold. Denne oljen gir fordeler til bileieren gjennom hele oljebyttesyklusen. Det beste med denne oljen fra Shell er at den kan brukes i alle motortyper, som diesel, bensin og gass. Den kan også brukes i drivstoffinnsprøytingsmotorer.

 

Egenskaper som tilbys av Shell 15W-40 motorolje

 

Shell 15W-40-oljer lages med en unik renseteknologi og kan dermed benyttes til å redusere slam fra skitne motorer. Denne oljen med rensende teknologi flyter raskt og enkelt over alle overflater, og gir veldig god beskyttelse for motoren ved alle hastigheter og kjøreforhold. Oljen reduserer motorstøyen og vibreringene og gir en jevn og effektiv kjøretur. Den motstår nedbryting gjennom oljeavløpsperioden. Oljen er laget med baseoljer i høy kvalitet, noe som sikrer at volatiliteten er lav og at drivstofforbruket reduseres.

 

Hvor kjøper du høykvalitetsoljer fra Shell?

 

Nettbutikker som motoroljer.no tilbyr originale kvalitetsoljer som Shell 15W-40 til rimelige priser. Du sparer både tid og penger når du bestiller oljen du trenger hos motoroljer.no.