Kjøp SHELL 10W-40 Motorolje

1 Resultater

Hva er nytt i Shell 10W-40?

 

Shell 10W-40 er en syntetisk motorolje med noe som kalles PurePlus. Denne nye teknologien bidrar til å fjerne rusk og slam fra motoren på en effektiv og rask måte. Denne renseteknologien gjør det mulig for eldre motorer å yte bedre. For ikke å nevne det faktum at det kan utvide motorens levetid betydelig hvis den benyttes fra starten av i nye biler. I tillegg bidrar det til å beskytte motoren mot slitasje som ofte er tilknyttet daglig trafikk og mange oppstarter i løpet av dagen. 10W-40 fra Shell kan brukes i bensin-, diesel- og gassbiler.

 

Hvorfor er syntetisk olje bedre enn mineralolje?

 

Syntetisk olje har en unik formel med alle kvaliteten man finner i tradisjonell mineralolje. Smøremidler som Shell 10W-40 drar nytte av både mineralbaserte oljer og syntetiske oljer for å bidra til å oppnå en bedre ytelse. En annen grunn til å bruke syntetisk olje er generelt sett at selskaper som Shell legger til en rekke tilsetningsstoffer som bidrar til å holde motoren ren. Oljen kan dessuten formuleres basert på behovene i de nyeste miljøvennlige motorene.

 

Topp kvalitetsolje

 

Vi hos motoroljer.no har tro på å tilby sjåfører tilgang til smøremidler av høy kvalitet på nettet. Vi legger stor vekt på kvalitet og samarbeider med flere anerkjente produsenter for å tilby kundene våre et stort utvalg. Uansett hva slags bil du eier har vi dermed oljene du trenger.