Kjøp SHELL 0W-40 Motorolje

1 Resultater

Hvor bra er Shell 0W-40 med PurePlus-teknologi?

 

Shell Helix Ultra-serien med motorolje er blant de beste fra selskapet. PurePlus-teknologien bidrar til å holde motoren ren i en lengre tidsperiode. Active Cleansing-teknologien er i hjertet av den nye Shell Helix, og gjør det mulig for produktet å sikre høyere nivåer av renseeffekt og motorbeskyttelse. Shell 0W-40 har opp gjennom årene blitt anbefalt av både bilprodusenter og bileksperter.

 

Når bør du bruke Ultra 0W-40?

 

Shell 0W-40 kan brukes i både nye og eldre biler. Den lave viskositeten og den lave friksjonen gir 1,9 % bedre drivstoffeffektivitet, for ikke å nevne overlegen beskyttelse mot slitasje og korrosjon. En annen egenskap er at kaldstart er enklere, noe som er svært bra under kalde vintre i Norge. Smøremiddelet kan brukes i bensin- og etanolblandinger, samt i biodiesel-biler. Oljen varer lenger enn de fra andre produsenter. Sørg for at viskositeten er kompatibel med bilen din før du bruker 0W-40.

 

Kjøp motoroljen du trenger i dag

 

Motoroljer.no tilbyr et omfattende utvalg av motorolje i høy kvalitet til alle kjøretøy i Norge. Shell er et av mange merker vi tilbyr på grunn av dets høye kvalitet og pålitelighet. Alle produkter vi selger er dessuten originale.