Kjøp SELENIA 10W-40 Motorolje

1 Resultater

Hvorfor velge Selenia 10W-40?

Selenia 10W-40 er en spesiell motorolje som er utviklet for biler som er utstyrt med en turbolader, multiventil eller diesel-motor med enten direkte eller indirekte injeksjonssystem. Produsenten har imidlertid også uttalt at oljen kan brukes i aspirerte dieselbiler. En av de mest fordelaktige egenskapene til moroljer fra Selenia er generelt sett den antifortykkende formelen. I de fleste moderne biler kan oppbyggingen av karbonrester etter forbrenningen føre til at oljen blir tykkere. Når en olje klarer å motstå dette, varer den lenger og faren for motorproblemer reduseres betydelig.

Hovedegenskaper til Selenia

En av hovedegenskapene til Selenia 10W-40 er at det tilbyr en mye bedre kaldstart på grunn av fluiditeten gjennom motoren. Den gir også en god motstand mot høye temperaturer sammenlignet med andre motoroljer i dette prissjiktet. Den optimale spredningen av tilsetningsstoffer sikrer dessuten at motoren din er beskyttet fra den startes til den stanses. Selenia-oljer anbefales både av Fiat og andre europeiske bilprodusenter. Mange selskaper anbefaler at oljen byttes etter hver 10 000 km i biler med direkte injeksjonssystem.

Kjøp oljen du trenger i dag

Motoroljer.no er tilgjengelig døgnet rundt, noe som betyr at vi tar imot og behandler ordre hele døgnet. Uansett om du nettopp har husket at du trenger å kjøpe motorolje, eller om det er på en langsiktig gjøremålsliste, kan du stole på at vi leverer produktet du bestiller snarest mulig. Du sparer dessuten mye penger når du kjøper Selenia 10W-40 hos motoroljer.no.