Kjøp SHELL Helix Motorolje

2 Resultater

Hvorfor ekspertene anbefaler den nye Shell Helix?

 

Shell Helix er helt uten tvil en av de ledende merkene av motoroljer i verden. Selskapet selger noen av de beste syntetiske motoroljene rundt om i verden, og fortsetter å opprettholde en utmerket standard over hele Helix serien av produkter. Hemmelig til Shells suksess i løpet av tiårene er deres evne til å kontinuerlig å innovere og forbedre sine produkter med hver tur i motorteknologi. Så ved å være i stand til å holde tritt med utviklingen i utviklingen i motoren, har selskapet vært på topp. Dessuten fortsetter generasjoner av mennesker å stole på Shell med sine motorer. Imidlertid har Shell suksess motivert mange lavkvalitets oljeprodusenter for å prøve å replikere sin brandingstrategi, men med skadelige resultater til motorer. Det er derfor du bør unngå å bruke billige produkter.

 

Hvilke motorer passer best for Helix linjen?

 

Shell oppgir ikke spesifikt hvilke motorer som vil ha mest nytte av Helix. Imidlertid er Shell Helix tilgjengelig for alle motor typer, både gamle og nye. Forskning har vist, og eksperter har bekreftet gjennom årene at mindre motorer har mest å hente fra Helix linjen av motoroljer. Årsaken er at det muliggjør rask levering av smøremiddel, kombinert med frostkvalitet. I tillegg vil mindre motorer oppleve raskere kaldstart. Alt dette gjør Helix til et utmerket valg for små motorer. Selv om det ikke betyr at det ikke kan brukes i større motorer. Alt du trenger å være forsiktig med er å bruke riktig viskositet som er anbefalt av bilprodusenten. Også avstå fra å legge til flere tilsetningsstoffer til motoroljen.

 

Ekte olje som alle kan stole på

 

Motoroljer.no har solgt merket motorolje over en lang periode. Vi har alltid solgt oljer ved ledende merkevarer som Shell og er stolte av samarbeidet med selskapet. Våre partnerskap gjør det mulig for oss å tilby disse smøremidlene til en god pris, som er gitt med garanti. Så våre kjøpere vil alltid spare penger på deres bulkkjøp ved å kontakte oss. Alle kjøp leveres direkte til din dør uansett hvor du befinnerr deg, slik at du sparer tid ved å velge oss.