Kjøp SHELL Helix Ultra Motorolje

6 Resultater

Hvor bra er Shell Helix-Ultra?

 

Shell er en av de få smøremiddelprodusentene som fortsetter å forbedre formuleringen hvert 2.år. Selskapet reviderer og forbedrer formuleringen av omtrent alle motoroljene for å imøtekomme bedre ytelse og de nyeste motorteknologiene. Oppdateringene er også basert på millioner av brukere som gir selskapet en innsiktsfull tilbakemelding. Det er av denne grunn at Shell Helix-Ultra anses å være en av de ledende merkene innen motorolje i verden. Det er et merke som er klarert av millioner av bilister fra hele verden. Det er også et merke som er sterkt anbefalt av kjøretøy produsenter og eksperter likt for folk som ønsker å sikre en lang motor levetid.

 

Hvordan holder god motorolje motoren ren?

 

Et av de vanligste problemene med motorer og som reduserer ytelsen, er oppbygguggen av slam. Det sier seg selv at over tid forårsaker oppblåsningen av stemplene, og det kan til og med hindre flyt av smøremiddel gjennom motoren. Disse problemene kan etter hvert føre til en nedgang i motorens ytelse, lavere drivstoffeffektivitet og når det ikke er løst over en lengre periode, fordi motoren grier til slutt. Det er av denne grunn at Shell Helix-Ultra er sterkt anbefalt. Selskapet bruker en unik formulering som kombineres med tilsetningsstoffer kontinerlig renser slammet. Slamfjerning fjerner alle hindringer og reduserer friksjonene. Reslutatet er en mye mer effektiv motor som også er svært drivstoffefektiv. Pluss det utvider livet til en motor betydelig.

 

God motorolje du kan stole på

 

motoroljer.no er en av de beste selgerene av høy kvalitets olje i Norge. Vi selger motorolje med over et dusin merke som alle er kjent for å være de beste i bransjen. Men forskjellen med oss er at vi selger bare legitime produkter. Hver av oljene som selges, gies med en gatanti. Garantien betyr at du kan stole på at pengene dine vil bli tilbakebetalt om produktet er av lavkvalitet. I tillegg har vi samarbeids med mange merker for å tilby våre kjøpere konkurransedyktige priser. Konkurransedyktige priser betyr at du ikke bare vil spare penger, men om du kjøper i bulk, kan det og vil det ende opp lønnsomt.