Kjøp SHELL Helix HX7 Motorolje

1 Resultater

Hvem burde bruke Shell Helix-HX7?

 

Et av de vanligste spørsmålene når det kommer til HX7 er hvordan den er forskjellig fra Shells andre motoroljer.. Faktum er at det mange forskjeller som kanskje ikke er tydelige fra fargen til motoroljen selv. Den første og kanskje mest signifikante forskjellen er at Shell Helix-HX7 inneholder mange anti slitemidler som beskytter motoren og fremmer motorlivet. Dette er veldig viktig for motorer som kjøres flere hundre km i gjennomsnitt hver dag som kjøretøy som brukes kommersielt. I tillegg er HX7 en av de få motoroljer som inneholder tetningsmidler som reduserer oljelekkasje og som igjen reduserer mengden oljen som forbrukeren bruker. Oljen bruker også tilsetningsstoffer som aktiverer raskere oljestrøm, noe som gjør det mulig å start øyeblikkelig oppstart i kaldt vær.

 

Hvilke motorer har størst nytte av HX7?

 

Vi anbefaler ikke å bruke Shell Helix-HX7 på nye biler fordi selv om den ikke vil sade , vil den heller ikke bli utnyttet helt. Når du kjøper en motorolje, bør du sørge for at den er fullt utnyttet. HX7 er best egnet til motorer av kommersielt drevne kjøretøyer som varebiler og drosjer. Det er også ideelt for gamle motorer som ser ut til å være forbruker olje. Men om motoren fortsetter å forbruke olje til tross for gjentatt bruk av HX7 motoroljen, har du et stort mekanisk problem med motoren som kun kan repareres av en mekaniker. Når det er sagt i de fleste motorer bør problemet gå vekk og motorens ytelse skal forbedre betraktelig. Når det er sagt har hvert smøremiddel som selges av et stort navn som Shell, blitt omfattende testet og vist seg å være det aller beste for motoren den skal brukes til.

 

All motorolje under ett tak

 

Motoroljer.no er en av de ledende selgerne av merket motorolje i Norge. Vi har vært i bransjen for å selge ekte og merket motorolje i langt tid. I tillegg er det gjort alt for å sikre at våre priser er svært konkurransedyktige. Vårt salgteam av fagfolk jobber konkuerlig med å samarbeide med merkevarene i et forsøk på å redusere priser. Når det gjelder de som vil ha ytterligere rabatter, kan de kjøpe i bulk. Selv om kjøpere i Norge får gratis frakt og de drar nytte av sesongbaserte rabatter når de blir tilgjengelig hos motoroljer.no.