Kjøp SHELL 10W-40 Motorolje

1 Resultater

Hva er nytt i Shell 10W-40?

 

Shell 10W-40 er en syntetisk motorolje med noe som kalles PurePlus. Denne nye teknologien bidrar til å fjerne rusk og slam fra motoren på en effektiv og rask måte. Denne renseteknologien gjør det mulig for eldre motorer å yte bedre. For ikke å nevne det faktum at det kan utvide motorens levetid betydelig hvis den benyttes fra starten av i nye biler. I tillegg bidrar det til å beskytte motoren mot slitasje som ofte er tilknyttet daglig trafikk og mange oppstarter i løpet av dagen. 10W-40 fra Shell kan brukes i bensin-, diesel- og gassbiler.

 

Hvorfor er syntetisk olje bedre enn mineralolje?

 

Syntetisk olje har en unik formel med alle kvaliteten man finner i tradisjonell mineralolje. Smøremidler som Shell 10W-40 drar nytte av både mineralbaserte oljer og syntetiske oljer for å bidra til å oppnå en bedre ytelse. En annen grunn til å bruke syntetisk olje er generelt sett at selskaper som Shell legger til en rekke tilsetningsstoffer som bidrar til å holde motoren ren. Oljen kan dessuten formuleres basert på behovene i de nyeste miljøvennlige motorene.

 

Topp kvalitetsolje

 

Vi hos motoroljer.no har tro på å tilby sjåfører tilgang til smøremidler av høy kvalitet på nettet. Vi legger stor vekt på kvalitet og samarbeider med flere anerkjente produsenter for å tilby kundene våre et stort utvalg. Uansett hva slags bil du eier har vi dermed oljene du trenger. Når du bestiller fra motoroljer.no kan du dessuten spare penger med gratis frakt.