Kjøp SHELL 0W-30 Motorolje

4 Resultater

Hvorfor velge Shell 0W-30?

 

Shell er utvilsomt en av de mest veletablerte navnene innen bilbransjen. I dagens verden må motoroljen holde tritt med de stadig endrende kravene i nye motorer. Shell har klart å oppnå nettopp dette ved å skape nye metoder for å produsere syntetiske baseoljer. Oljen de tilbyr er normalt laget av naturgass ved bruk av den patenterte PurePlus-teknologien. Shell 0W-30 drar nytte av denne teknologien, og er inkludert i Helix Ultra-serien innen motoroljer. I tillegg tilbyr Shell-oljer en rekke andre egenskaper som kan være fordelaktige for bileiere.

 

Egenskaper i Shell-olje

 

En av de beste egenskapene i Shell 0W-30 er den motorrensende teknologien kalt Active Cleaning Technology. Denne gjør det mulig for oljen å rengjøre motoren i mye større grad, og gir dessuten ekstra beskyttelse sammenlignet med andre oljer i bransjen. Denne oljen forhindrer i tillegg oppsamling av slagg, noe som gjør at motoren forblir nesten like ren som en helt ny motor. Den lave friksjonen og dynamikken i viskositeten bidrar dessuten til en 2,2 % forbedret drivstofføkonomi, uten tap av kraft eller økonomi selv etter en kjørelengde på 100 000 km. I tillegg sikrer den forbedrede fluiditeten for raskere kaldstart. Motoroljen kan brukes i biodiesel-, etanol- og bensinbiler.

 

Kjøp olje fra et merke du stoler på

 

Motoroljer.no anbefaler alle kunder å kjøpe motorolje kun fra vel ansette produsenter. Det er dessuten viktig å sørge for at man kjøper en original motorolje, og ikke en falsk kopi. Vi sikrer at alle kundene våre får original Shell 0W-30 motoroljer til veldig konkurransedyktige priser. Bestill motoroljen du trenger i dag, og vi leverer den på døra di fra motoroljer.no.