Kjøp PENNASOL 5W-20 Motorolje

2 Resultater

Hvor bra er Pennsaol 5W-20 motorolje?

Pennasol er et europeisk selskap kjent for å produsere smøremidler i høy kvalitet til en rekke europeiske bilprodusenter. Pennsaol 5W-20 er produsentens beste motorolje for personbiler i Norge. Bilprodusenter som BMW og VW anbefaler at bileiere benytter original Pennasol-olje i bilene sine. Oljen kan også brukes i Japanske importbiler, samt amerikanske biler hvis viskositeten 5W-20 er listet opp for bruk i bilens manual. Sørg uansett for å sjekke brukerhåndboken før du kjøper motorolje.

Funksjoner til Pennsaol 5W-20

I tillegg til standardegenskaper som høy toleranse for varme og motorbeskyttelse, har Pennsaol 5W-20 også motorrensende egenskaper. Den syntetiske sammensetningen til oljen, samt en rekke tilsetningsstoffer betyr at det har evnen til å holde motoren ren ved å fjerne slam og andre rester. Sjåfører opplever kort fortalt forbedret ytelse ved å bruke denne oljen. Selskapet hevder dessuten at oljen kan forlenge motorens levetid ved å minimere slitasje. De fleste velger Pennasol fordi det anbefales av bilprodusenter i hele Europa.

Kjøp oljer hos oss

Motoroljer.no tilbyr et stort utvalg av motoroljer i høy kvalitet fra de mest anerkjente produsentene i bransjen. Pennsaol 5W-20 er et av merkene vi tilbyr. Vi samarbeider med flere produsenter for å kunne tilby konkurransedyktige priser. Når du bestiller fra motoroljer.no kan du dermed spare penger.