Kjøp Olje for lastebil

3 Resultater

Hvorfor er olje for lastebil forskjellig fra vanlig

 

En av de største feilene folk gjør er å tro at alle oljer er de sammen så lenge viskositeten matcher. Faktum er at ikke alle oljer er det samme, og viskositeten sier ingenting om smøremidlets evne til å takle stresset som motoren på en lastebil gir. Olje for lastebil er veldig forskjellig fra vanlig bilolje, siden den skal beskytte motoren under ekstrem last. I tillegg inneholder den en unik blanding av tilsetningsstoffer som skal holde motoren kald og fri for skitt.

  

Hva skal du se etter når du skal kjøpe olje til tungt kjøretøy?

 

Det er et par ting du bør vurdere når du skal kjøpe olje for lastebil eller olje for tungt kjøretøy, som det også heter. Det første er hva produsenten av lastebilen anbefaler. De fleste har en tabell i brukermanualen som du kan bruke som referanse. Noen produsenter støtter også et spesielt merke. Så snart du vet hva slags olje som kreves, bør du velge et pålitelig merke. Når det kommer til olje for lastebil er det lurt å unngå billige utgaver fra ukjente merker.

 

Kjøp olje for lastebil fra oss

  

Motoroljer.no selger motorolje av høy kvalitet fra ledende merker i bransjen. Vårt utvalg av olje for lastebil kommer støttet av en garanti fra produsenten. Dette betyr at du sparer både tid og penger hver gang du velger å kjøpe smøremidler fra motoroljer.no.