Kjøp MOTUL Motorolje

12 Resultater
8100 X-max 0W-40
Varenr.:OIL-1873-6364
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER

Hvorfor velge Motul Motorolje?

 

Antall merker som selger motorolje er mer enn doblet det siste tiåret. Ifølge mange eksperter har salg av motoroje skutt i været på grunn av økt salg av kjøretøy innen EU og Storbritannia. Men mange, hvis ikke de fleste, nykommerne innen denne industrien produserer motorolje av dårlig kvalitet, den type smøremiddel som gjør mer skade enn nytte. Dette er grunnen til at bilprodusenter anbefaler eiere å fortsatt bruke Motul Motorolje. Motoroljen har har blitt omfattende testet på en mengde kjøretøy som strekker seg fra Audi til BMW og VW. Når det er sagt er en viktig del av det å kjøpe god motorolje å forsikre seg om at den er av en viskositet anbefalt av bilens produsent.

 

Forskjellen mellom motorolje av god og dårlig kvalitet

 

En av de største forskjellene mellom høy- og lav- kvalitetsolje er bruken av smøremidddelbaser. All syntetisk motorolje er laget av en serie oljebaser eller smøremidler som blandes sammen. Produsenter av lavkvalitetsoljer må kutte kostnader, dette løser de med å bruke oljebaser av dårligere kvalitet. Det er typen olje som etterlater rester og er av uriktige viskositeter. Når de så blandes vil de fleste produsenter ikke tilsette, eller ikke tilsette nok, tilsetningsstoffer som behøves. Høyverdige motoroljeprodusenter vil tilsette tilsetningsstoffer for motorrengjøring, motorkjøling, antifrost etc. Dermed bidrar i lengden Motul Motorolje eller lignende merker til å forbedre motorbeskyttelse selv lenge etter et oljeskift. Motorolje av lav kvalitet, derimot, gir ingen beskyttelse og vil kunne skade motoren din. Det eneste middelet for en skadet motor er å bytte den, noe som kan koste deg 40% av bilens pris.

 

Selger av merkevarebeskyttet motorolje med godt rykte

 

Motoroljer.no er en av de mest anerkjente selgerne av merkevarebeskyttede Motul Motorolje. Vi selger alle typer motoroljer til alle typer kjøretøy til konkurransedyktige priser. Vårt team av fagfolk jobber kontinuerlig med å sikre at våre priser er konkurransedyktige og vi samarbeider med merker som Motul for å kunne tilby enda bedre priser. Til sist er oljen du kjøper støttet av en garanti fra selskapet. I tillegg gi vi bulkkjøpere og faste kunder intensiver.