Kjøp WYNNS Motorolje

4 Resultater
Diesel-Zusatz
Varenr.:OIL-880-2680
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER

Hvorfor kjøpe motorolje fra Wynns?

Wynns er en amerikansk produsent av motorolje, stiftet i 1939 av en da 70 år gammel advokat. Han var den første til å formulere det han kalte en «friksjonsbevisende» olje. Den nye oljen behandlet overflaten av metallet for å endre kjemien, og som et resultat ble metallet mykere. Motoren kunne dermed yte bedre og med mindre støy. Selskapet har kommet langt siden den gang, og distribuerer nå patentert motorolje over hele verden. Wynns er et av de mest populære merkene takket være den fantastiske ytelsen i både europeiske og amerikanske biler.

Hvilke funksjoner byr merket på?

Motorolje fra Wynn er kanskje best kjent for å få biler til å kjøre bedre og renere, samt å forlenge motorens levetid. Den originale formelen har blitt forbedret opp gjennom årene, og har blitt tilpasset de nyeste motorene på markedet. I dag kan oljen brukes i nesten alle kjøretøy, inkludert alt fra små VW Golf til større SUV-er og til og med amerikanske biler. Det eneste du må huske er å bytte olje i tide.

Spar penger når du kjøper fra oss

Motoroljer.no er en av få nettforhandlere av Wynns-olje i Norge. Prisene vi tilbyr er dessuten uslåelige, for ikke å snakke om at produktene blir levert hjem på døra. Vi tilbyr for øyeblikket et stort utvalg av kvalitetsoljer til biler, varebiler og lastebiler. Kjøp original olje fra motoroljer.no.