Kjøp VALVOLINE 10W-60 Motorolje

1 Resultater

Valvoline VR1 Racing 10W-60 motoroljer

 

Valvoline er et av de mest anerkjente navnene i smøremiddelindustrien. Selskapet har opp gjennom årene møtt etterspørselen etter olje til høyytelsesmotorer og -kjøretøy. VR1 Racing er en høyytelsesolje først og fremst tiltenkt personbiler. Det er en syntetisk olje som er utviklet for å forbedre motorens ytelse. Den kan benyttes både i kjøretøy med turbo og i motorer uten turbo. Ekstra tilsetningsstoffer er inkludert for å sikre best mulig ytelse under ekstreme forhold, noe som ofte er tilfellet under racing- eller rallyløp. Motoroljen passer best til bensindrevne motorer, men fungerer også i motorer som kjøres på drivstoff med alkohol.

 

Hvorfor velge VR1 Racing motorolje?

 

VR1 Racing fra Valvoline oppfyller alle krav når det gjelder ytelse, motorbeskyttelse og motorrens. Omfattende testing av motoroljen utført på en rekke ulike rally- og racingbiler i bruk i dag har konkludert med at oljen i stor grad reduserer friksjon. Den reduserte friksjonen forbedrer ytelsen og drivstoffeffektiviteten. Tester viser også at VR1 flyter skikkelig uten å brenne opp når motoren er under ekstrem belastning. Resultatene viser tydelig at enhver motor kan dra nytte av VR1 Racing-olje.

 

Kjøp kun originalolje

 

Vi er en av markedets ledende forhandlere av motoroljer fra Valvoline. VR1 Racing er en populær olje blant både ytelsesentusiaster og vanlige sjåfører. Hos motoroljer.no kan du være trygg på at du får originalolje som dessuten er tilgjengelig til konkurransedyktige priser. Du sparer tid og penger hver gang du kjøper motoroljer fra oss