Kjøp REPSOL Motorolje

8 Resultater
Moto Scooter 2T
Varenr.:OIL-1509-4005
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER

En liten historie om Repsol oljer

Repsol er kjent over hele verden som en av de ledende selsapene innen olje og gass. Dette selskapet er dedikert og motivert til å komme med energien for fremtiden og det også på en bærekraftig måte. Dette globale energiselskapet har sin base i Madrid i Spania. Selskapet ble startet i 1987 og kan finnes i 37 land globalt. Repsol oljer og smøremidler er laget under de strengeste forholdene og derfor bærer optimale egenskaper. Disse motoroljene gir de nødvendige kraft og hastighetsegenskapene til bilen din. Det sikrer at motorsykkelen og bilene kjører på en jevn og effektiv måte uten problemer.

Typer Repsol oljer til salgs

Følgende er noen av de populære Repsol oljene du kan kjøpe fra nettbuttiken motoroljer.no. * Repsol Moto Racing 4T10W-50; Disse motorsykkeloljene er laget for å passe i 4 takts sykkelmotorer. De er syntetiske oljer som gir full beskyttelse mot motorens motor deler. De gir mer vekt på motorsyklens kobling og girkasse. Disse motoroljene kan utføres bedre under alle værforhold. *Repsol Moto Rider 4T10W-40; Disse motoroljene er egent til små eller middels store eller høy sylindere med 4 taktsmotorer. De eer best egnet for langdistanse kjøring. Disse motorsykkel smæremidlene vil sørge for at motordelene ikke blir slutt ut for tidlig. *Repsol Premium Tech 5W-40; Dette er de beste syntetiske oljene du kan bruke til bensin og dieselmotor biler. Oljen vil senke utslippene av de skadelige partiklene i luften og derved bidra til å bevare miljøet. Denne biloljen vil redusere dannelsen av slam og avsetninger og holde motoren ren.

Fordelene med å bruke ekte Repsol oljer

De ekte motoroljene vil øke levetiden til motoren ved å kontrollere utslippene. Dett sørger for at slitasje på motordelene er forlenget. Disse ekte oljene vil bidra til å gi den nødvendige smøringen som motoren trenger. De vil bidra til å forbedrfe drivstoffeffektiviteten og også fjerne varmen i motoren. Avsetningene og slamutviklingen vil bli forhindret av disse oljene, og derfor vil motorklæringen bli forlenget. De anbefalte motoroljene vil h den rette blandingen av antioksidanter og også bruken av kvalitetsadditiver for å sikre toppmotorsytelse på alle typer vei og værforhold.