Kjøp PETRONAS Motorolje

2 Resultater

En kort historie om Petronas og oljer

Petronas er ledende olje- og naturgasselskap i Malaysia. Det ble grunnlagt i 1974 og er rangert blant Fortune Global 500 selskapene. Petroliam Nasional Berhard eller kort Petronas har vokst gjennom årene for å bli et av verdens ledende olje og gass selskaper. Den har sin virksomhet representert i over 35 land over hele verden. Det er bredt spekter av petroleumsvirksomheter som Petronas tar vare på som markedsføring og distribusjon av petroleumsprodukter, produksjon av olje og gass, flytende veske, markedsføring av LPG, frakt, bilindustri osv. Petronas motoroljr er kjent for å tilby kvalitet, ytelse og bedre drivstofføkonomi. Disse motoroljene gir problemfri kjøring med toppkvalitets forestillinger til enhver tid.

Fordelene med å bruke Petronas motoroljer

Petronas bilmotoroljer er utviklet ved hjelp av den nyeste teknologien og basoljer og tilsetningstoffer av høy kvlitet for å sikre at de slår på alle typer av bilmotorer. Det er ikke nødvendig å bekymre deg for motorver, motortyper, slitasje, kjørelengde, CO2 utslipp og kjøre ytelsen når du bruker Petronas oljer. Disse biloljene vil fungere effektivt på motoren for å holde det kjølig selv ved svært høye temperaturer. Det danner et beskyttende lag over motoren og dens deler slik at slitasjen på delene blir kraftig redusert. De automatiske oljene vil bekjempe overdreven vrme inne i motoren for å holde motoren på sitt beste alltid. For å kjøpe ekte oljer av høy kvalitet, vennligst gå til motoroljer.no nettbutikken.

Typer Petronas motoroljer til salgs

SYNTIUM 7000; disse er veldig populære motoroljer som brukes på raverbanene og er også perfekte for veiforholdene. De kommer med CoolTech funksjonen, som er en spesiell formel som er laget for å forhindre at motoren oppstår for høy oppvarming og leverer topp kvalitets motor ytelse selv ved høyere temperaturer. Varmen fra de kritiske motordelene fjernes av denne populære motoroljen for å sikre at delen og motoren opptrer på sine optimale nivåer. * SYNTIUM RACER X1; dette er en helt syntetisk olje som ofte brukes på sporstvogner. De gir svært god stabilitet, beskyttelse og sikkerhet til motoren under ekstreme forhold. De spesielle egenskapene til denne oljen inkluderer mindre oljeforbruk, maksimal effektforhøyelse og lengre oljeskifteintervall.