Kjøp FUCHS Motorolje

21 Resultater

Liten titt på Fuchs og betydingen av Fuchs oljer

 

Fuchs Petrolub SE er en av verdens største og mest populære smøremiddelprodusenten. Hovedkontoret til denne smørefabrikanten er i Mannheim, Baden-Württemberg, som ligger i Tyskland. Fuchs ble grunnlagt i 1931 selskapet tilbyr et bredt spekter av smøremidler som inkluderer biloljer som motoroljer og overføringsoljer for biler, motosykler og landbruksmaskiner. Alle oljer som er produsert av Fuchs er laget med strenge standarder og vil tilfredsstille behovene til alle typer biler. Auto motoroljene vil bidra til forbedre drivstoffeffektiviteten og ytelsen til motoren.

 

Hva tilbyr Fucks motoroljer til kjøretøyet ditt?

 

Fuchs hr et bredt utvalg av oljer og smøremidler som passer til alle typer kjøretøy. Det må spesiell omtale gis til XTL teknologien som vil gi et velgdig godt beskyttende lag til motoren med tøffe forhold. Biloljene sikrer at et raskt oljelag bli dannet rundt motoren, og derved reduserer friksjonen mellom de bevegelige delene. Bilmotoroljen vil tilby pålitelig beskyttelse gjennom hele levetiden. Det vil ikke være noe prolem med å starten på kjøretøyet under kalde og varme forhold. Dette vil gi mindre belastning og spenning til føreren. Fuchs motoroljer vil gi mindre slitasje på motordelene, og vil også mindre olje og drivstofforbuk. Du kan kjøpe dise kvalitetsmotoroljene, med gratis dørlevering fra motoroljer.no

 

Typer av Fuchs oljer til salgs

 

Titan GT1 Pro er en førsteklasses ytelsesolje som sikrer at kjøretøyet har god drivstofføkonomi. Denne motoroljen bodrar til å holde motoren super rolig og effektiv under alle værforhold. * Titan SupersunLonglife Plus er en drivstoffbesparende motorolje som er kjent for å tilby ultra høy ytelse. Dette er en helsyntetisk olje som passer til alle personbiler. Det kan bidra til å starte motoren i kalde områder lett. * Titan SYN MC er en annen populær motorolje fra Fuchs som passer for alle typer bensin og dieselmotorer. De er laget av MC synteseoljer og har svært lav viskositet. *Titan Universal HD olje er en motor med høy ytelse som kan fungere effektivt med normale og urbane forhold. Den er best egnet for dieselmotorer.