Kjøp Ford Motorolje

1 Resultater
5W-30 Formula F
Varenr.:OIL-187
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER
Leveres generelt
innen 3-4
virkedager

Hvem bør kjøpe motoroljer fra Ford?

Når det gjelder amerikanske bilmerker, finnes det ingen som er så ikonisk og anerkjent som Ford. Selskapet har produsert personbiler, varebiler, SUV-er og lastebiler i mer enn et århundre. I motsetning til andre selskaper, designer og utvikler de imidlertid kjøretøy som er ulike alle andre. Dette gjelder alt fra motoren til fjæringen, som er unik for Ford. På grunn av dette kan du ikke bare bruke en hvilken som helst motorolje. Motorolje fra Ford kommer med garanti, og du er trygg på at motoren kjører optimalt ettersom oljen er produsert av selskapet selv.

Når bør du bytte oljen?

Uansett hvilket kjøretøy du har, må oljen byttes jevnlig. Hvor ofte den må byttes er beskrevet i kjøretøyets brukermanual. Noen bilmerker, som Ford, kan kjøre lenger uten et oljebytte, men kun hvis en originalolje benyttes. Når det er sagt anbefales det at man ikke går for lenge før man skifter olje. Hvis du ikke er sikker på når oljen ble skiftet sist, kan du ta opp litt med peilepinnen og sjekke fluiditeten. Hvis den føles veldig oljete og ser klart brun eller gyllen ut, trenger den ikke å skiftes. Mørk farge og vannlignende konsistens indikerer på den andre siden at det for lengst er på tide å skifte olje.

Kjøp original motorolje

Motoroljer.no har solgt motorolje fra Ford i lang tid. Hvis du eier en Ford kan du være trygg på at vi tilbyr et omfattende utvalg som oppfyller alle dine behov. Spar tid og penger når du kjøper fra motoroljer.no.