Kjøp FORD 5W-30 Motorolje

1 Resultater

Hvorfor kjøpe Ford Formula F motorolje?

 

Formula F motorolje er spesialutviklet og produsert for Ford-biler. Selskapet krever at Ford-eiere benytter deres olje i nye kjøretøy for at garantien skal opprettholdes. Biler som er registrerte etter mars 2010 må benytte denne oljen. Når det er sagt, har selskapet lansert en pressemelding der de sier at bruk av ulike kvalitetsoljer fra andre produsenter kan forårsake uvanlig slitasje. Det er nettopp på grunn av dette at selskapets spesialdesignede olje bør brukes.

 

Ekstra beskyttelse og bedre ytelse

 

Formula F-oljen gir motoren større grad av beskyttelse mot plutselig svikt og slitasje, og fjerner dessuten rusk. Eldre biler kan også dra nytte av oljen siden den bidrar til å rense motoren og forhindrer at oljen blir tykk, noe som kan sinke stemplene. Bedre drivstoffeffektivitet er en annen grunn til å bruke oljer fra Ford, spesielt sammenlignet med 10W-40-oljer fra andre produsenter. Tester har vist at Formula F-oljen tilbyr bedre beskyttelse, spesielt i nyere motorer som er designet for å gi mer kraft samtidig som de forbruker mindre drivstoff.

 

Kjøp oljen du trenger i dag

 

Ved å kjøpe en god olje får du fordeler som god ytelse, økt drivstoffeffektivitet og bedre motorvedlikehold. Bilprodusenter som Ford lager den beste oljen til motorene de tilbyr, og vi sørger for å selge kun originaloljer fra disse produsentene. Hos motoroljer.no selger vi dessuten oljer til konkurransedyktige priser slik at du alltid sparer penger når du handler hos oss