Kjøp ELF Motorolje

7 Resultater

Om Elf smøremidler produsenten

 

Elf er merkevare fra Total oljeselskapet. Summen er et v verdens ledende olje og gass selskaper. Selskapet er basert i Courbevoie i Frankrike. Selskapet ble startet som Elf Aquitaine i 1966 av Charles de Gaulle. Elf var det første selskapet som produserte komplett syntetisk motorolje til racerbiler. Elf funsjonerte med Total i 2003. Bruken av den nyeste teknologien og fremragende ytelse av produktene har gjort Elf tilgjengelig i mer enn 94 land i verden. Totalt har produsenten 41 produksjonsanlegg plassert i forskjellige deler av verden. Det faktum at produktene fra selskapet selger i mer enn 113 viser populariteten og etterspørselen etter produktet. Elf er verdens femte største olje produsent og distributør. Elfs koblong med OEMs for Nissan, Datsun, Renault, Dacia osc, viser kvaliteten på produktet.

 

Hvorfor bruke Elf motorolje og smøremidler?

 

Elf tilbyr dedikerte smøremiddelprodukter til biler, tunge kjøretøy og motorsykler. Disse produktene er utviklet etter riktig forskning og utvikling. Motoroljer fra Elf er kjent for å tilby god drivstofføkonomi sammen med ytelsesegenskaper. Disse motoroljene vil redusere forbruken av drivstoff og ofså bidra til å redusere karbonutslippene i miljøet. Disse ekte oljene gir god beskuttelse til motoren og kjørende deler ved å senke friksjonen mellom dem. Det vil ikke påvirke ytelsen til motoren, selv ved høy temperaturer år du bruker Elf oljer. Kvalitetsoljene vil sørge for at slitasje på motordelene er redusert og langvarig. Disse motoroljene kan kjøpes fra pålitelige og anerkjente nettbutikker motoroljer.no

 

Typer av Elf oljer til salgs

 

Elf Evolution 900 NF 5W-40; disse syntetiske oljene er egnet for injeksjonstype motorer. De er ideelle for langdistanse kjøring, vanlig stopp og gå trafikk, og passer til høye temperaturvariasjoner. *Elf Evolution Full-Tech FE 5W-30; disse høyytelsesoljer har lav SAPS og passer til EUri IV og Euro V motorvarianter. Disse oljene vil tilby utvidede serviceintervaller og er egnet for ekstreme kjørestler. Denne Elf oljen har egenskaper til motorvern fra støv og smuss, lav drivstofforbruk, kaldstartseffektivitet og senke høye temperaturer. *Elf Evolution SXR5W-40; disse oljene er basert på den syntetiske teknologien til Elf og passer til bensin og dieselmotorer. De bruker kvalitetsadditiver til å gi god beskyttelse mot rust og korrosjon. De ker levetiden til motoren og dens bevegelige deler. De bruker kvelitetsadditvier til å gi god beskyttelse mot rust og korrosjon. De øker levetiden til motoren og dens bevegelige deler. De gir rask smøring til motoren, selv ved lave temperaturer.