Kjøp BMW Motorolje

7 Resultater
Advantec Pro 15W-50
Varenr.:OIL-1833-4683
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER

Historien bak BMW og hvorfor du bør bruke riktig olje

 

Bavarian Motor Works (BMW) er en ledende bilprodusent i Tyskland. Det er kjent verden rundt for sine populære luksusbiler og motorsykler. BMW ble grunnlagt i 1916. De er i Munchen, Bayern. Selskapet produserer et bredt utvalg av luksusbiler i ulike klasser og kategorier for å møte behovene til alle typer bilkjøpere. Det har også spredt vingene i luftfartsindustrien ved å lage flymotorer frem til 1945. For å få topp ytelse ut av BMW bilene, anbefales det å bruke de egende BMW motoroljene. Ved å bruke den riktige motoroljen, sørger du for at motoren forblir beskyttet under ekstreme forhold.

 

Fordelene ved å bruke kvalitets BMW motoroljer

 

BMW oljene er laget for å tilby lengre og sunnere liv til motoren til kjøretøyet. Biloljen spiller en veldig viktig rolle i å beskytte motoren mot å bli skadet raskt. Friksjonen mellom de bevegelige delene av motoren vil bli redusert mye når du bruker kvalitets BMW olje. Disse oljene har de riktige egenskapene og tilsetningsstoffene for å sikre at motoren har jevn kjøring, bedre drivstofføkonomi, forbedret ytelse ved ekstreme temperaturer og lavere CO2 utslipp. Kvalitetsmotoroljer gir meget god smøring med lav viskositet til olje de bevegelige delene. Dette vil bidra til å holde slitasje på motoren til et minimum. Disse oljene vil fjerne rusk og andre smusspartikler fra motoren for å holde den renere. Kjøp kvalitets BMW motoroljer fra motoroljer.no

 

De forskjellige typene av BMW oljer og dens egenskaper

 

M TwinPower Turbo LongLife-01 0W40; Shell lager denne kvalitetsbiloljen. Den passer til alle turbo drevne motorer som brukes under hetten til BMW biler. Oljen gir konsistent og kvalitetsytelse under ekstreme forhold. Disse BMW oljene vil beskytte motoren og tilbyr også alternativer som enkel og rask kald start ved lavere temperaturer. * Advantec Ultimate 5W-40; dette er optimale motoroljer som er laget ved hjelp av PurePlus teknologien. Denne prosessen forbedrer basoljer for naturgass og ikke råoljen. Basisoljene er meget klare og vil ikke ha noen urenheter. På denne måten vil denne oljen tilby forbedret viskositet, meget indre friksjon og mindre ustabilitet.