Kjøp Antifreeze

1 Resultater

Frostvæske
Varenr.:OIL-1491
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER
Leveres generelt
innen 3-4
virkedager

Hva er frostvæske?

Frostvæske er som navet antyder en type tilsetningsstoff som legges til væsker som vann eller kjølevæske for å hindre at det fryser når temperaturen reduseres til under null. Selv om ikke bor i en del av verden der temperaturen går ned til eller nær null, kan bruk av frostvæske forhindre at væsken forårsaker skade på pumpene. Frostvæske kan dessuten sikre at bilen kjører optimalt gjennom hele vinteren. Når det er sagt er det viktig å benytte riktig type for å sikre optimal ytelse.

Hvordan vite når du må fylle på frostvæske?

Det beste tidspunktet for å tilsette frostvæske er når du bytter kjølevæske eller etterfyller eksisterende kjølevæske i radiatoren eller kjølevæskebeholderen. Når du tilsetter kjølevæske bør du lese produsentens instruksjoner på flasken, samt sjekke opplysningene i bilens instruksjonsbok. Hvis du likevel ikke er sikker på hvordan du tilsetter kjølevæske eller du er usikker på om du gjør det riktig, kan du konsultere en sertifisert mekaniker i nærområdet ditt. Som hovedregel bør du bytte kjølevæsken i radiatoren din annenhver eller hver tredje måned. Dette er også det beste tidspunktet for å tilsette frostvæske i kjølevæskebeholderen.

Kjøpe frostvæske?

Vi selger frostvæske av den høyeste kvalitet fra merker som for eksempel FUCHS, VAICO og BMW. Siden det finnes ulike typer kjølevæske, og alle merker skiller seg fra de andre, bør du alltid tilsette kjølevæske som anbefales av bilprodusenten. Sørg for at spesifikasjonene i instruksjonsboken samsvarer med kjølevæskene som står ovenfor. Hvis du trenger hjelp til å finne riktig kjølevæske eller hvis du har spørsmål er du velkommen til å ringe oss eller sende en e-post.