Kjøp MOTUL 5W-30 Motorolje

3 Resultater

Motul Specific motoroljer

 

Specific-serien fra Motul er spesialdesignet for motorer som er utsatt for mye slitasje. Dette gjelder først og fremst motorer som gjennomgår høy belastning ved kjøring på røffe veier. Eldre kjøretøy der motoren er dårlig vedlikeholdt vil dessuten få en liten økning i ytelsen, ettersom denne motoroljen bidrar til å holde motoren ren. Avhengig av hvilken Specific-olje du kjøper, kan den brukes både i nye og gamle motorer. Oljene som er tiltenkt eldre motorer har flere rensekvaliteter og gir bedre beskyttelse av motordelene, noe som gjør at de er litt mer kostbare.

 

Hvordan fungerer Specific motorolje?

 

Den mest populære Specific-oljen er 8100 X-Clean. Oljen er spesialdesignet for motorer som kjøres under tøffe forhold, og som dermed krever ekstra rensing og beskyttelse. På grunn av dette er oljen merket som «clean». Nyere biler som kjøres forsiktig med regelmessige oljeskift kan dra nytte av Specific 5W-30 eller Eco-clean Plus 5W-30. Begge disse oljene gir fantastisk beskyttelse og smøring. Eco-clean Plus gir dessuten økt drivstoffeffektivitet og kan vare i inntil 50.000 km eller inntil to år. Det er imidlertid alltid lurt å se i bilens brukermanual for å vite når du bør utføre oljeskift og hvilken grad av olje som skal benyttes.

 

Kjøp kun originale Motul-oljer

 

Motul er en av de mest populære produsentene innen motorolje, og det er derfor ikke overraskende at mange benytter navnet for å prøve å selge lavkvalitetsoljer. Hos motoroljer.no selger vi imidlertid kun originaloljer fra alle merker. Vi tilbyr dessuten sterkt konkurransedyktige priser, så du sparer penger hver gang du handler hos oss