Kjøp MOBIL 10W-40 Motorolje

1 Resultater

Hvorfor kjøpe Mobil 1-olje?

 

Mobil 1 er Exxons mest populære motorolje til personbiler og lette varebiler. Smøremiddelet har opp gjennom årene blitt omformulert og forbedret i henhold til den endrede motorteknologien som benyttes i nye biler. Oljen kan imidlertid benyttes både i diesel- og bensinbiler. Super 2000 X1 er spesielt tiltenkt dieselmotorer. Den er formulert for å passe i alle biler med den nyeste, grønne teknologien. Andre produkter som 10W-40 og Delvac-serien er tiltenkt bensindrevne motorer. Funksjonene i motoroljen er imidlertid de samme over hele produktlinjen

 

Bedre motorytelse og -beskyttelse

 

Når det gjelder smøremidler, anses Mobil 1 for å være den beste standarden. Produktet ble introdusert i 1974, og smører i dag motorer i høyytelsesbiler og rally-biler, samt vanlige personbiler over hele verden. Smøremidler gir overlegen motorbeskyttelse og -ytelse ved bruk av høyteknologiske tilsetningsstoffer. Den spesielle mikoteknologien gjør det mulig å dekke motorens indre deler med et oljelag, noe som bidrar til hurtig start og beskytter samtidig motoren ved kaldstart. Så snart oljen er varmet opp flyter den enkelt, og bidrar til å tilby beskyttelse ved ekstrem belastning på motoren. Dermed fungerer motoren feilfritt og optimalt, samtidig som den beskyttes mot slitasje.

 

Kjøp originaloljer fra oss

 

Vi selger originale motoroljer, inkludert Mobil 1. Uansett om du ønsker å kjøpe fra Delvac-serien, eller Super 2000 XL, kan du være trygg på at du får originalprodukter når du handler hos oss. Hos motoroljer.no sparer du dessuten penger takket være rabatterte priser hver gang du bestiller.