Kjøp LIQUI MOLY Motorolje

24 Resultater

hvorfor bør du kjøpe Liqui-Moly Motorolje?

 

Motorolje er din motors livsnerve. God og ren motorolje sikrer at din motor forblir sunn og har et langt liv som resultat av dette. Men i løpet av årene har det vært litt forvirrende å kjøpe god motorolje. Det er mange nye merker som ser ut til å selge den samme kvalitetsoljen til halve prisen. Men i virkeligheten er ikke dette tilfelle. Disse mindre etablerte eller nye merkene selger faktisk ikke olje av høy kvalitet fordi mye av det de selger, er substandard. Liqui-Moly Motorolje, for eksempel, er blandet av syntetiske oljebaser av høy kvalitet, og deretter tilsatt en rekke tilsetningsstoffer som utfører funksjoner som å rengjøre motoren, belegge stemplene med en tynn film osv. I tillegg tester gode merker sin motorolje før den selges for å sikre at den passer til motoren den var ment for. Selvfølgelig hopper merker av dårlig kvalitet over disse kritiske prosessene for å spare penger.

 

Hva kan du forvente av merkevarebeskyttet motorolje?

 

Selv om merkevarebeskyttede Liqui-Moly Motorolje og lavprisolje kan se like ut for et utrent øye, er faktum at de er meget forskjellige. Olje av dårlig kvalitet har ofte ikke den viskositeten som står skrevet på flasken. Ikke å bruke den korrekte tykkelsen har skadelige effekter på motoren din. Produsenter av merkevarebeskyttet olje tar alle skritt for å sikre at deres motoroljer er av riktig viskositet. Hver og en sjekkes før de merkes. Så er det det faktum at motorolje av dårlig kvalitet ofte begynner med bruk av substandard baseoljer, slik at resultatet av blandingen ikke er til å stole på. Mange tester har funnet forurensninger i oljen, noe som aldri er en god ting for motorens levetid. Med merkevarebeskyttet olje kan du stole på at den er fri for urenheter, faktisk vil den rengjøre motoren din og forbedre dens ytelse.

 

Dra nytte av original motorolje til gode priser

 

Motoroljer.no har veldig lenge solgt Liqui-Moly Motorolje og motoroljer laget av menge andre merker. Gjennom årene har vi etablert en forbindelse til disse merkene som gjør det mulig for oss å tilby kokurransedyktige priser samtidig som å forsikre at motoroljen er ekte. Vi har også tatt skritt for å sikre at våre loyale kuner sparer penger med speielle tilbud og av og til rabatter. Britiskbaserte kunder sparer på frakt og administrasjon når de kjøper direkte fra motoroljer.no.