Kjøp LIQUI MOLY LEICHTLAUF Motorolje

5 Resultater

Hvorfor bør du kjøpe Liqui-Moly LEICHTLAUF?

 

Når det kommer til å kjøpe motoroljer kan du ikke ta feil med merket Liqui-Moly. Det er en av de mest veletablerte motoroljemerkene i Europa, og anbefales ofte av europeiske bilprodusenter. Selskapet har gjennom det siste tiåret lansert flere typer motoroljer, alle utviklet for en spesifik type motor. Liqui-Moly LEICHTLAUF er best kjent for sine motorrensende og beskyttende egenskaper. Laget av premium baseoiler har merket Liqui-Moly testet hver enkelt formel nøye for å sikre at de møter gjeldende europeiske utslippsstandarder. Videre er motoroljen ment å brukes i kjøretøy som er laget for å være drivstoffeffektive. Alt du må gjøre er å kjøpe korrekt viskositet basert på kjøretøyprodusentens anbefalinger.

 

Når bør motoroljen skiftes?

 

Vel, dette er et spørsmål mange eksperter har besvart mange ganger, men de får stadig spørsmålet. Grunnen til at mange mennesker er forvirret er at de går ut fra at alle biler og vaner har samme intervaller for oljeskift, noe som ikke er riktig. Noen biler trenger hyppigere oljeskift enn andre. Men forskjeller ligger i når det er skiftet. Når det er sagt har oljeprodusenter som Liqui Moly laget sine motoroljer slik at de kan brukes noen hundre kilometer etter byttedatoen. Det er viktig å forstå at selv om du kan utsette oljebyttet når du bruker Liqui-Moly LEICHTLAUF uten å frykte motorskade er det ikke å anbefale. Produsenten av din bil vil også være bestemt på at du ikke bør kjøre lenger enn anbefalt på gammel olje.

 

Motorolje du alltid kan stole på

 

Motoroljer.no er en topp nettforhandler av kun merkevarebeskyttet, godt testet og sterkt anbefalt motorolje i Storbritannia og Europa. Nettbutikken har rykte på seg for bare å selge ekte motorolje som omfattes av merkets garanti. Dermed er kjøperens investering i ekte motorolje sikker. Selskapet sørger også for at oljen er fersk og at den er konkurransedyktig på pris slik at kjøperne sparer penger på handelen. I tillegg mottar man av og til tilbud om sesongrabatter og andre måter å spare penger på. De som er fra Storbritannia vil spare penger med gratis frakt når de kjøper Liqui-Moly LEICHTLAUF på motoroljer.no.