Kjøp LIQUI MOLY 10W-30 Girolje

1 Resultater

Hva er 10W-30 Liqui Moly Tractor?

10W-30 Tractor er spesialutviklet for traktorer eller skogsmaskiner og aggregater. Det er en allværsolje som kan benyttes i oljebadbremser, girkasser og til og med hydraulikk. Den oppfyller spesifikasjonene til nesten alle kjøretøy- og aggregatprodusenter. Liqui Moly har behandlet oljen med en kombinasjon av spesielle tilsetningsstoffer som forhindrer opphopning av slam i motoren. Siden traktorer benyttes ofte, og gjerne i vanskelig terreng i lengre perioder, bidrar oljens tilsetningsstoffer å forhindre slitasje ved å legge på et tynt lag fra motoren startes. Spesielles varmefølsomme materialer sikrer dessuten at oljen ikke koker eller går over en bestemt temperatur som kan endre viskositeten.

En olje som kan benyttes i alle landbrukssituasjoner

En av de beste funksjonene i traktoroljen Liqui Moly 10W-30 er at det er en mineralolje som er spesialbehandlet slik at den kan brukes i nesten alle landbruksmaskiner. Oljens allsidighet gjør at det ikke er fare for å bruke feil olje til feil maskin. Den fungerer imidlertid best som motorolje på grunn av smørefilmen. Når det er sagt anbefaler ekspertene denne oljen på det sterkeste ettersom det viser seg at den forlenger levetiden på landbruksmaskiner generelt, og spesielt motorer.

Kjøp original traktorolje fra oss

Vi selger kun originale Liqui Moly- og andre typer traktoroljer. Traktoroljen 10W-30 er garantert original og er dessuten tilgjengelig til en konkurransedyktig pris. Hos motoroljer.no har vi gjort vårt ytterste for å sikre at kunder får den beste prisen og det beste utvalget av kvalitetsprodukter. Kjøp original olje i dag og spar penger