Kjøp Hydraulikk/kompressorolje

1 Resultater

Hva er kompressorolje?

 

Kompressorolje er tiltenkt bruk i kompressorer for å redusere den totale oppbyggingen av karbonatomer i ventilene. Reduksjonen av karbonoppbyggingen bidrar til å forlenge levetiden til kompressoren. Det finnes mange ulike typer kompressorsolje, men de beste er ofte syntetiske og kommer med utallige tilsetningsstoffer som forbedrer ytelsen til luftkompressoren. 

Hvordan kjøpe den beste oljen?

 

Noe av det første du bør gjøre er å avgjøre hva slags viskositet som passer best i din kompressor. Luftkompressorer finnes i mange ulike typer og størrelser. Den tilhørende instruksjonsboken, eller instruksjonene som finnes på selve kompressoren, kan imidlertid hjelpe deg med å avgjøre hva slags olje som skal benyttes. Så snart du vet hva slags olje du skal bruke, er neste steg å kjøpe en olje i god kvalitet. MOBIL og VAICO produserer noen av de beste kompressoroljene med en velprøvd produktformel. Disse produktene anbefales gjerne på det sterkeste av eksperter.

Kjøpe oljen

 

Vi selger kompressoroljer fra alle de største produsentene. Alt du trenger å gjøre er derfor å finne en olje med spesifikasjoner som samsvarer med spesifikasjonene på kompressoren din. Dette gjør det enklere for deg å kjøpe det riktige produktet, og sørger for at luftkompressoren din varer lenger. Hvis du er usikker på hvilken olje du skal kjøpe er du velkommen til å kontakte oss, og vi hjelper deg gjerne.