Kjøp HIGH PERFORMER Bremseveske

1 Resultater

Hvorfor er det så viktig å kjøpe en god bremsevæske?

For å forstå viktigheten av å bruke bremsevæske i høy kvalitet, er det nødvendig å vite hvordan bremsesystemet fungerer. Moderne bremsesystemer benytter hydraulikk bestående av rør, stoppskiver og lufttrykk. Hver gang du trykker på bremsepedalen, komprimeres væsken, noe som øker kraften og sender den til bremseskivene som deretter sørger for å redusere hastigheten på eller stoppe hjulene. Bremsevæske i høy kvalitet har evnen til å overføre denne kraften mange ganger med høy nøyaktighet og uten å skade interne komponenter. Det sier seg selv at bremsevæske i høy kvalitet sørger for at bremseledningene holdes fri for rusk, og at skivene eller rørene ikke begynner å lekke.

Hvordan kjøpe riktig bremsevæske til din bil?

Normalt benyttes et dot-system for å betegne ulike bremsevæsker, for eksempel dot 3, dot 4 osv. Alle biler benytter en bestemt bremsevæske, avhengig av hvordan de er designet. Før du kjøper bremsevæske bør du derfor se i bilens brukerhåndbok eller ringe produsenten for å bekrefte at du velger riktig dot-verdi. Så snart du vet hvilken dot-verdi du skal ha, gjelder det å finne en bremsevæske fra en anerkjent produsent. På denne måten kan du være trygg på at du får kvalitet

Vi selger bremseolje fra merkeprodusenter

Vi selger bremseolje kun fra velkjente produsenter som High Performer. Du kan imidlertid velge et hvilket som helst merke, etter anbefaling fra bilprodusenten. Hos motoroljer.no selger vi oljer fra merkeprodusenter til rabatterte priser. Dermed kan du spare penger hver gang du bestiller bremseolje fra oss.