Kjøp Hage bruk

1 Resultater

Hva er sagkjedeolje?

 

Noen kaller sagkjedeolje for maskinolje på grunn av at den benyttes til å smøre sverdet og kjeden på en motorsag. Når det er sagt, er det sagkjedeolje som er det riktige begrepet for denne typen olje, først og fremst på grunn av hovedbruksområdet i maskiner med høy omdreining, som for eksempel motorsager. Det finnes ulike typer sagkjedeoljer, og noen oljeprodusenter benytter dessuten naturlig, vegetabilsk olje. Petroleumsbaserte produkter anses imidlertid fremdeles som de beste, selv om de ikke nødvendigvis er miljøvennlige. Ved å bruke riktig olje til motorsagen din sikrer du lengre levetid, samtidig som du sørger for at maskinen er økonomisk i bruk.

Hvordan kjøpe sagkjedeolje?

 

Det finnes ingen riktig eller gal måte for å kjøpe sagkjedeolje. Ideelt sett bør du kjøpe olje fra en produsent du stoler på og som du har brukt i flere år. Hvis du ikke har kjøpt sagkjedeolje før bør du imidlertid alltid kjøpe en type som produseres og selges av et vel ansett merke, som Liqui Moly, Castrol eller High Performer. Ved å kjøpe et velkjent merke kan du være trygg på at oljen ikke medfører skade på motorsagen din. En annen måte for å kjøpe riktig sagkjedeolje er å se på anbefalingene i motorsagens instruksjonsbok. Normalt anbefaler produsentene en spesifikk olje til maskinen.

Kjøp de beste oljene

 

Vi selger kun de beste oljene i bransjen. Uansett hvilken type motorsag du eier kan du være trygg på at du finner oljen du trenger hos oss, til gode priser.