Kjøp Girolje

14 Resultater
Axle EPX 80W-90
Varenr.:OIL-2020-5339
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER

Hvorfor er girolje så viktig?

 

Girolje er som begrepet antyder en olje som skal smøre girkassen, noe som gjør det enklere å bytte gir. Girolje ligner dermed på ATF, men denne typen er tiltenkt manuelle girsystemer i stedet for automatiske. Denne giroljen har en noe høyere viskositet, noe som sikrer at kjøretøyets girkasse beskyttes fra omfattende slitasje. Girolje med en høyere viskositet gir god beskyttelse, men tykkere olje enn det som anbefales av kjøretøyets produsent kan føre til drag. Derfor må oljen være helt riktig.

 

Når bør jeg bytte girolje?

 

Akkurat når giroljen må byttes avhenger av kjøretøyet du har, hvor mye det kjøres og dessuten kjøreforholdene. I de fleste tilfeller må bileiere erstatte giroljen etter noen tusen kilometer, normalt mellom 50.000 til 80.000. For å avgjøre når det er best å bytte kjøretøyets olje bør du sjekke bilens brukermanual og holde styr på tidspunktene for oljeskift. Sørg for at du noterer ned når giroljen byttes, slik at du kan sikre at kjøretøyet vedlikeholdes optimalt.

 

Kjøpe den beste giroljen

 

For å kjøpe den beste giroljen er det viktig å velge et merke som er kjent for å produsere kvalitetsvarer. Hos motoroljer.no selger vi kun giroljer av høy kvalitet fra velkjente merker som Castrol, Valvoline og FUCHS. Dermed kan du være trygg på at du alltid får den høyeste kvalitet til bilen din når du handler hos oss. For å finne ut mer om hvilken girolje som er best for din bil er du velkommen til å kontakte oss via telefon eller e-post.