Kjøp GM OPEL 10W-40 Motorolje

1 Resultater
10W-40
Varenr.:OIL-18-1234
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER

Hvorfor anbefales GM-OPEL 10W-40?

Mange mekanikere anbefaler at sjåfører bruker GM-OPEL 10W-40. Selskapet anses som et relativt ukjent navn i bransjen, men er likevel produsent av noen av de beste motoroljene på markedet. Oljen tilbys dessuten til svært konkurransedyktige priser. Oljen kan brukes i en rekke ulike motortyper, og praktisk talt i allslags vær. Den produseres dessuten ved bruk av en topp moderne produksjonsteknologi, noe som sikrer den største klarheten med de aller beste tilsetningsstoffene.

Sørger for at motoren holdes ren og kjølig

Den semisyntetiske oljen GM-OPEL 10W-40 kan brukes i både bensinmotorer med flere ventiler og motorer med turbolader. Den er også designet for bruk i diesel-motorer. Et av de største salgsargumentene er at GM-OPEL 10W-40 har en utmerket fluiditet, noe som sikrer at den kontinuerlig er i sirkulasjon selv ved lave temperaturer. Ved høye temperaturer forhindres oppbygging av slam, og smøreegenskapene forbedres, noe som gjør at motoren holdes kjølig. En kjølig motor betyr bedre ytelse i vanskelige kjøreforhold.

Kjøp original motorolje

Motoroljer.no tilbyr kun oljer du kan stole på. Vår personlige erfaring ved bruk av disse produktene sørger sammen med bransjeerfaringen vår at du kun får den beste motoroljen hos oss. Vi samarbeider med flere produsenter for å tilby de mest konkurransedyktige prisene på markedet. Dermed kan du alltid spare tid og penger når du handler hos motoroljer.no.