Kjøp FUCHS 5W-40 Motorolje

2 Resultater
Titan GT1 5W-40
Varenr.:OIL-389-6122
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER

Hvorfor bør du bruke Fuchs 5W-40 motorolje?

 

Moderne motorer er designet for å oppfylle behovene til travle mennesker. Du finner drivstoffeffektive og mindre motorer med funksjoner som start-stopp-teknologi som standard i de fleste moderne biler. Disse moderne motordesignene påfører mye trykk og belastning på motoroljene, og det kreves at de er i topp kvalitet for å tilby bedre smøring og rask sirkulering. Med motoroljen Fuchs 5W-40 vil ikke motoren din utsettes for trykk, og gir maksimal ytelse.

 

Ulike typer Fuchs 5W-40-oljer

 

5W-40 fra Fuchs kommer i mange ulike typer, nemlig: Fuchs Titan Supersyn, Fuchs Titan GT1, Fuchs Titan SupersynLonglife, Fuchs Titan CFE. Titan-serien er premiumoljer som gir god ytelse i alle temperaturer. Den gir god smøring, rask start og redusert drivstofforbruk. Disse oljene passer både i diesel- og bensinmotorer. Fuchs-olje produseres ved bruk av XTL-teknologien, og har en høy viskositetsindeks og lengre aldringsstabilitet.

 

Kjøp original Fuchs 5W-40 for jevn motorytelse

 

For å få mest mulig ut av din 5W-40 motorolje, må du sørge for å kjøpe kun originale produkter. Du finner de beste oljene hos motoroljer.no til konkurransedyktige priser.