Kjøp Frostvæske

3 Resultater

Hva er frostvæske?

 

Frostvæske er som navnet tilsier en spesiell type additiv som tilsettes væske som vann eller kjølevæske for å forhindre at det fryser når temperaturen går under null grader. Selv om man bor et sted der temperaturen sjelden går ned til null, men kommer veldig nær, kan bruk av frostvæske forhindre at væsken forårsaker skade på pumpene. Frostvæske kan dessuten sikre at bilen går optimalt gjennom hele vinteren. Det er imidlertid viktig å benytte riktig type for best mulig ytelse.

 

Hvordan vet jeg når jeg skal tilsette frostvæske?

 

Det beste tidspunktet for å tilsette frostvæske er når du bytter kjølevæsken eller tilsetter ekstra kjølevæske i radiatoren eller i radiatorens beholder. Når du skal tilsette kjølevæske bør du sjekke kjøretøyets brukermanual og produsentens instruksjoner på flasken. Hvis du likevel ikke er sikker på hvordan du tilsetter frostvæsken eller hvis du er redd for at du ikke gjør det riktig kan du alltids be om råd fra en sertifisert mekaniker i nærområdet ditt. Som en tommelfingerregel bør du bytte kjølevæske i radiatoren din annenhver eller hver tredje måned. Dette er dermed det beste tidspunktet for å tilsette frostvæske.

 

Kjøpe frostvæske

 

Vi selger frostvæske av høy kvalitet fra vel ansette merker som for eksempel VAICO og BMW. Siden det finnes ulike typer frostvæske og alle merker skiller seg noe fra andre bør du alltid tilsette den typen som anbefales av kjøretøyets produsent. Sørg for at spesifikasjonene i brukermanualen passer med det som listes opp ovenfor. Dersom du har spørsmål eller hvis du trenger hjelp til å finne den riktige frostvæsken er du velkommen til å ringe oss eller sende en e-post for å få assistanse.