Kjøp ELF Evolution 900 5W-30 Motorolje

1 Resultater

Elf Evolution-serien

 

Elf er et av de mest anerkjente merkene i den europeiske oljeindustrien. Selskapet er kjent for å produsere noen av de beste motoroljene til de nyeste motorene. Evolution-serien tar teknologien ett steg videre, og er finjustert hovedsakelig for de nyeste motorene. Siden nye biler benytter lettere komposittmotorer designet for drivstoffeffektivitet, må motoroljen smøre alle deler av motoren og fjerne varme raskest mulig. I tillegg til varme, må ansamlingen av slam fjernes snarest mulig slik at motoren kan yte optimalt. Evolution-serien bidrar til å gjøre dette og mer til, noe som sikrer beskyttelse av motoren og optimal ytelse.

 

Fordeler ved å bruke motorolje fra Evolution-serien

 

Evolution-serien er designet for vanlige personbiler på mellom 660cc og 1300cc. Oljen er spesiallaget for biler som kjører flere titalls kilometer om dagen i tett trafikk. Køkjøring med mye stopp og start medfører stor belastning for motoren. Dette kan forårsake slitasje, og belastningen må derfor minimeres. Det er nettopp her Elf Evolution-serien kommer inn. Ved bruk av patentert teknologi, bidrar oljen til å fjerne rusk og slam fra motoren, samtidig som den smøres godt. Økt slamfjerning og bedre beskyttelse bidrar til at både ytelsen og drivstoffeffektiviteten økes.

 

Kjøp original motorolje i dag

 

Vi er en av de mest ansette og ledende forhandlere av motorolje i Elf Evolution-serien. Vi garanterer at alle oljer som tilbys hos motoroljer.no er originale. I tillegg sikrer vi dessuten at alle oljer tilbys til best mulig pris. Dermed sparer du penger hver gang du handler hos oss.