Kjøp CASTROL Motorolje

17 Resultater
GTX 5W-40 A3/B4
Varenr.:OIL-2024-6737
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER

Hvilken er den beste Castrol Motorolje?

 

Castrol er uten tvil en av verdens ledende produsenter av motorolje. Selskapet har gjennom årene lansert et antall ulike motoroljer rangert fra de som spesielt er for motorsykler til de som retter seg mot kombier, vaner og lastebiler. Over hundre års erfaring i smøremiddel- og bensinindustrien betyr uten tvil at man kan stole på Castrol Motorolje. Når det er sagt produserer Castrol en mengde ulike typer motorolje, så du må kjøpe den som er den riktige for din bil. Den beste måten å vite det på er å sjekke kjøretøyets brukerhåndbok. Dersom brukerhåndboken ikke er tilgjengelig bør også de mest profesjonelle mekanikerne kunne veilede deg. Du kan også ringe bilens produsent for veiledning.

 

Hvorfor anbefales merkevarebeskyttet motorolje?

 

Gjennom årene har du kanskje lagt merke til at bilprodusentene bare anbefaler merkevarebeskyttet motorolje. Produsenter som BMW, Audi, Mercedes og VW lister alle Castrol som et av motoroljemerkene som kan stoles på. En av grunnen til dette er at Castrol Motorolje er omfattende testet på deres motorer. Bilprodusenter bruker ofte ledende motoroljemerker til testing på deres motorer. Dersom motoroljen fungerer optimalt og forbedrer effektiviteten anbefaler de den til sine kunder. Når det er sagt kan du fortsatt benytte mindre kjente merker, men det er ofte en risiko fordi du aldri vet hvilke typer oljebaser som er brukt. Dessuten er det å måtte bytte eller reparere en motor et altfor dyrt alternativ, så det anbefales ikke å bruke substandard olje eller ukjente merker.

 

Ekte pålitelig motorolje

 

Motoroljer.no selger kun den type motorolje du kan stole på fordi vi stoler på den, og det gjør hundrevis av våre kjøpere fra hele EU. Ethvert motoroljemerke støttes av en garanti, det samme gjelder Castrol Motorolje. Vårt team legger ned en hel del arbeid for å sikre at motoroljen du kjøper er riktig priset. I tillegg kan også vårt team av erfarne profesjonelle hjelpe deg med å finne den riktige olje til din bil, van, lastebil elelr motorsykkel. Videre ønsker vi at våre kjøpere skal spare penger, så årlige rabatter i tillegg til spesielle tilbud, gjør at mange av våre faste kunder sparer penger.