Kjøp CASTROL Hage bruk

1 Resultater

Hva er hagebruk Castrol?

 

De fleste av de nyeste hage verktøyene er motordrevet. Vansligvis er motoren en 2 eller 4 slags type avhengig av utstyret. Imidlertid disse motorene trenger ikke den samme type olje som de større motorene. Faktisk er teknologien som driver dem, så vel som hvordan de bygges, helt annerledes, slik at du ikke kan bruke en bil eller motosykkelolje på hageutstyrs motorer. Hagebruk Castrol er hovedsakelig ment for disse typer mindre to og firetaktsmotorer. Den er designet for å gi motoren jevn smøring, noe som er veldig viktig når den er presset med høye RPM. Dette gjør dem perfekte for verktøy som motorsager, kuttere, gressklippere osv. Du må huske at de er lette og tunge versjoner av disse kraftverktøyene som også vil kreve en anne type motorolje.

 

Hvorfor motorolje er viktig i hageredskaper?

 

Det er ikke nødvendig å si at alle motorer er forskjellige. Hver motor er bygget for et bestemt formål. Bilmotorer for eksempel er ikke laget for å drives med høye RPM, og deres oljekrav er forskjellig fra en mindre motor som er laget for å kjøre et hageredskap. Mindre to og firetaktsmotorer er ment til å brukes med høye RMer. Når Hagebruk Castrol brukes med høyt RPM motorer, hjelper med å fjerne vann, smuss og andre urenheter som er synonymt med høyt RPM motorer. Det bidrar dessuten til å holde motoren kald. Bruk en annen type motorolje for denne type motorer og du kan ende opp med store skader på motoern. Det samme gjelder oljer som er ment for høyytelsesverktøy som er forskjellig fra lavpresterende eller lette kjøretøy.

 

Vi har alle smøremidlene du trenger

 

Motoroljer.no har solgt noen av de beste og mest populære merkene av motoroljer i en svært lang tid. Vi er anerkjent som en av de ledende nettbaserte selgerene av topp kvalitets motorolje i Norge, og disse inkluderer Hagebruk Castrol. Vi forsikrer oss om at prisene våre er svært konkurransedyktige. Vi går den ekstra runden for å kunne hjelpe kunden med å finne den typen av motoroljen de trenger basert på hageredskapene de eier. På slutten av dagen for noen verktøy må kjøpere referere til brukerhåndboken. I tillegg tilbyr vi vanlige rabatter og andre tilbus som hjelper kjøpere å spare penger når de kjøper fra motoroljer.no