Kjøp CASTROL Girolje

6 Resultater
Axle EPX 80W-90
Varenr.:OIL-2020-5339
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER

Hvorfor anbefales det å bruke girolje fra Castrol?

 

Castrol er et kjent navn når det gjelder bilolje, og det er et populært merke over hele verden. Castrol har mer enn 100 års erfaring i å utvikle girolje og transmisjonsvæsker i høy kvalitet, og oppfyller kravene i mange ulike biler. Dette inkluderer alt fra klassiske biler til mer moderne utgaver. Det finnes et stort utvalg av giroljer fra Castrol, inkludert automatiske transmisjonsvæsker, manuelle transmisjonsvæsker, samt høytrykksolje.

 

Egenskaper i girolje fra Castrol

 

Det finnes ulike typer girolje fra Castrol som passer til ulike kjøretøy. Noen av disse inkluderer: Castrol Syntrans, Castrol Manual, Castrol SyntraxLonglife, Castrol Axle EPX. Det finnes to komponenter i en god girolje: baseolje og tilsetningsstoffer. Castrol benytter de aller beste tilsetningsstoffene i oljen for å oppnå nødvendige egenskaper og for å redusere effekten av uønskede egenskaper. Tilsetningsstoffene gir den nødvendige styrken og ytelsen til girsystemet, og sikrer dessuten at ytelsen er på topp. I tillegg gir den beskyttelsen som girsystemet trenger.

 

Kjøp Castrol-olje fra vel ansette forhandlere

 

For å få mest mulig ut av transmisjonssystemet, er det viktig å bruke en original transmisjonsvæske. Hos motoroljer.no tilbyr vi kun originale giroljer i høy kvalitet, og til konkurransedyktige priser. Spar penger og bestill fra motoroljer.no i dag.