Kjøp CASTROL EDGE Titanium FST Motorolje

2 Resultater

Castrol EDGE-Titanium-FST og dens sammensetning

 

Castrol EDGE-Titanium-FST bruker det som kalles TITANIUM FST, som maksimerer beskyttelsen av alle motorer og samtidig sørger for maksimal ytelse. Dagens motorer fungerer ved mye høyere toleranser, og de krever et høyt nivå av beskyttelse fra oljer med lav viskositet. Den nye sammensetningen bidrar til å øke motorens ytelse på lang og kort sikt. Den fjerner også avsetninger og sikrer at motoren responderer bedre. Beskyttelsen som tilbys går over et vidt spekter av kjøreforhold, noe som gjør den perfekt både for de som kjører i byen og de som kjører over større distanser. Det har blitt gjennomført uavhengige tester som beviser at den nye sammensetningen øker motorens ytelse.

 

Kan motoroljene fra Castrol EDGE brukes lengre?

 

Mange mennesker assosierer feilaktig at et godt smøremiddel er et som varer lengre enn det som normalt anses som bra. Selv om det finnes motoroljer som kan vare noen få hundre kilometer lengre enn hva som anbefales av produsenten, er ikke dette noe vi anbefaler. Castrol EDGE-Titanium-FST bruker den siste sammensetningen, men den bør likevel ikke brukes lengre enn det som er nødvendig. Sjekk bilens brukermanual for når det anbefales oljeskift. Det er bedre å skifte den noen dusin kilometer før det anbefales enn å skifte olje for sent.

 

Smøremidler av høy kvalitet fra ledende merker

 

Motoroljer.no selger et stort utvalg av smøremidler fra kjente merker. Vi samarbeider med mer som Castrol for å gi våre kunder de beste prisene og ekte produkter. Du kan være trygg for at Castrol EDGE-Titanium-FST er ekte når du kjøper den fra motoroljer.no.