Kjøp CASTROL EDGE FST Motorolje

1 Resultater

Hva handler nye Castrol EDGE-FST om?

Castrol har opp gjennom årene klart å spisse og forbedre sine smøremidler. Hvert tredje år kommer selskapet med en sammensetning som er bedre og rettet mot den siste motorteknologi. Castrol EDGE-FST er basert på den siste EDGE teknologien som endrer måten smøremidler oppfører seg på under press. Den nye sammensetningen inneholder små løselige titan polymer som jobber i harmoni med «Fluid Strength»-teknologien. Polymerne bidrar til å redusere friksjon samtidig som de øker ytelsen betraktelig. På samme tid er de med til å redusere en betydelig andel slitasje.

Hva er TITANIUM FST?

Castrol EDGE-FST er basert på TITANIUM FST teknologi, som har blitt utviklet av EDGE. Den virker på den måten at den dobler lagene med film, gjør den sterkere og forhindrer at oljen bryter ned samt reduserer friksjon. Alt dette leder til at motoren yter maksimalt. Den andre fordelen med denne teknologien er at den bidrar til å fjerne belegg og rester fra motoren. En renere motor varer helt klart lengre. Den er også kompatibel med de siste EURO sertifiserte motorer og etterkommer de strengeste krav og spesifikasjoner med enhold til kvalitet.

Alle EDGE-FST baserte oljer tilgjengelig

Motoroljer.no selger nesten alle varianter av Castrol EDGE-FST. Dermed er du trygg for at vi selger kvalitet og originale merker. Ikke bare selger vi smøremidler fra noen av de ledende merkene i bransjen, men vi sørger også for at de er priset med konkurransedyktige priser slik at du sparer penger når du handler hos motoroljer.no.