Kjøp CASTROL 80W Motorolje

1 Resultater
Manual EP 80W
Varenr.:OIL-144-6090
Pris inkl. MVA
Pluss frakt

PÅ LAGER

Hvor bra er den nye Castrol 80W?

 

Castrol er en av mange selskaper i Europa som har fortsatt å forbedre formuleringen sin. Deres Magatec-teknologi har opp gjennom årene bevist at Castrol 80W og mange andre av variantene deres har fantastisk motorrensende teknologi. En ny oppdatering i formelen deres betyr nå at smøremidlene varer lenger. 80W har dessuten evnen til å påføre et tykt lag med motorbeskyttelse på alle bevegelige deler. Den gir dermed mye bedre smøring og forlenget motorlevetid. På grunn av dette mener mange at det er den beste motorbeskyttende formelen i bransjen.

 

Når bør du kjøpe en 80W-olje?

 

«W» står for viskositet, og ikke alle kjøretøy er kompatible med en 80W-olje. Den enkleste måten for å finne ut hvilken olje du kan bruke er å se i bilens brukerhåndbok. Hvis det står her at 80W-olje er kompatibel med bilen din, kan du bruke den. I de fleste tilfeller skal oljen kun brukes om sommeren, med mindre noe annet er angitt i manualen. I tillegg til Castrol 80W finnes det mange andre varianter å velge blant, så det er enkelt å finne en som passer til din bil.

 

Kjøp smøremidlene du trenger i dag

 

Motoroljer.no streber etter å tilby kun de beste smøremidlene, ettersom kvalitetsprodukter sikrer at bilen din yter optimalt. Vi selger kun oljer fra velkjente merker, og vi tilbyr dessuten rabatter. Kjøp Castrol 80W fra motoroljer.no i dag.