Kjøp CASTROL 75W-90 Motorolje

1 Resultater

Er Castrol 75W-90 den beste giroljen?

 

Nesten alle merker i bilbransjen liker å kalle seg selv best, men de virkelige gode er få. Castrol er heldigvis en av få produsenter du kan stole på, og i dette merket får du god kvalitet til en enestående pris. Castrol 75W-90 drar nytte av selskapets nyeste rense- og beskyttelsesteknologi. Den nye formuleringen bidrar til å holde delene rene ved å dekke alle bevegelige deler med et mye tykkere lag av beskyttelsesfilm. Resultatet er bedre skiftende ytelse og en mye lavere slitasjeindeks.

 

Når bør du kjøpe 75W-90-olje?

 

En syntetisk 75W-90-olje anbefales normalt for biler som krever bytte av girolje. Castrol 75W-90 kan brukes der API GL-4 eller GL-5-olje er påkrevd. Det er likevel alltid en god idé å se i bilens brukerhåndbok før du kjøper smøremiddel. Det er dessuten verdt å nevne at nye og gamle giroljer ikke bør blandes. Du bør alltid ta med bilen til en mekaniker hvis du er i tvil om hvilken girolje som er best.

 

Alle giroljer under ett tak

 

Hos motoroljer.no tilbys et stort utvalg av giroljer til en rekke personbiler og kommersielle kjøretøy. Uansett om du eier anleggsutstyr eller en lastebil, vil du oppdage at Castrol 75W-90 er passer best til ditt bruk. Vi vil dessuten mer enn gjerne hjelpe kundene våre med å finne det de trenger. Som kunde hos oss kan du dessuten spare penger på frakt. Bestill oljer hos motoroljer.no i dag.